Directie en management inspireren

Een inspirerende durfal als sparringpartner voor managers

GROOTINSPIRATIE ziet de manager niet alleen als een leidinggevende die doorgaans zakelijke doelstellingen moet halen en daarop wordt afgerekend. Maar ook, en misschien wel vooral, als iemand die van mens-tot-mens omgaat met zijn medewerkers. Met die instelling versterkt hij zijn voorbeeldfunctie en zijn rol om zijn medewerkers gemotiveerd en betrokken mee te nemen naar het einddoel. Persoonlijke aandacht leidt tot meer plezier in het werk, loyaliteit en een groter rendement.


Er is een aardige boekenkast te vullen met boeken, waarin wordt uitgelegd wat een goede manager is. Voor GROOTINSPIRATIE is dat iemand die zichzelf kan leiden. Die zich bewust is van zijn handelen en zijn goede en zwakke kanten kent. Als je bewust met jezelf kunt omgaan, kan ook bewust met anderen omgaan en een betere leider zijn.


Om te kunnen groeien is een klankbord of een spiegel onmisbaar. Leiders hebben een stevige gesprekspartner nodig, een durfal die hen inspireert.  GROOTINSPIRATIE is die durfal die niet alleen de spiegel voorhoudt, maar ook realistisch en provocerend coacht, Een inspirator en motivator die op alle niveaus met managers meeloopt om te laten zien hoe je beter met je medewerkers kunt omgaan, hoe je effectiever kunt vergaderen en hoe je meer rendement uit de organisatie kunt halen. Door deze praktische manier van leren, ontstaat er een nieuwe realiteit

Als managers en medewerkers groeien dan groeit de organisatie mee.

Wilt u weten wat GROOTINSPIRATIE voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

← Het creëren van een Menselijke OrganisatieCoaching: persoonlijk, team, relatie en bij conflicten →