Wie ben ik

Ron Groot en de rode draad in mijn leven

Al zo lang ik ondernemer ben (42 jaar) is de rode draad in mijn werk het begeleiden van medewerkers als coach en inspirator. Die interesse heeft ertoe geleid dat ik de certificaten voor personal-, team- en conflict coaching hebben gehaald en een Master in organisatie coaching.

Na een aantal verandertrajecten te hebben gedaan, voelde ik de behoefte om verder te werken aan mijn mentale vaardigheden. Ik ben de opleiding natuurgeneeskunde gaan volgen die mij veel heeft geholpen in mijn verdere ontwikkeling. De kennis van natuurgeneeskunde heeft mij meer inzicht gegeven in het leven en in hoe ik mensen en organisaties beter kan helpen. Dankzij de unieke combinatie van mijn ervaringen als ondernemer, coach en beoefenaar van natuurgeneeskunde kan ik vanuit een breed perspectief mensen en organisaties de begeleiding bieden die zij nodig hebben.

Met enthousiasme, humor, vriendelijkheid en nieuwsgierigheid en altijd gericht op duidelijkheid begeleid ik mensen en organisaties naar iets groots. Mijn leeftijd (1957) helpt mij op een positieve manier bij het coachen: door mijn levenservaring ben ik meer van het leven gaan begrijpen en kan ik mensen beter helpen.