Golf workshops

De golfsport is een fantastische sport in opkomst. Er zijn 400.000 actieve golfers in Nederland. Golf is een sport die je speelt op mooie banen in een rustige natuur. In ieder land zijn prachtige golfbanen. De sport is rustgevend en tegelijkertijd sportief. Als je een 18 holes baan speelt heb je ongeveer 8 tot 9 kilometer gelopen in een natuurlijke omgeving.

Golf spelen geeft een bijdrage aan de mentale en fysieke gezondheid. Het verhoogt de onderlinge sociale cohesie. Samen sporten schept een band. Daarbij is het ontmoeten van nieuwe mensen tijdens het spelen altijd verfrissend en vergroot je netwerk. Ideaal voor teambuilding of om nieuwe relaties beter te leren kennen.

Een groot voordeel van deze sport is dat je tegen ieder niveau, vrouw of man, een gelijkwaardige wedstrijd kan spelen door een speciaal handicap verreken systeem. Een sport met een groot sociaal aspect, die je tot op hoge leeftijd kan doen.

GROOTINSPIRATIE organiseert de volgende golfcursussen voor bedrijven.

  • Op een kennismaking ochtend of middag leert u, in een gezellige, ontspannen sfeer en mooie omgeving het volgende van de golfsport:
  1. Golfswing
  2. Putten
  3. Chippen
  4. Baan les

Een mooie manier van teambuilding. Samen iets doen in een mooie omgeving en natuur. De dag duurt 3 uur. De groepen zijn van 6 tot 12 personen. Na afloop is het mogelijk om gezamenlijk te lunchen, borrelen en te dineren.

Na een kennismaking dag kent u de basisprincipes van het golfspel.

Andere mogelijkheden zijn:

  • 1 daagse kennismaking met golf van 9.30 uur tot 16 uur
  • 1 daagse GVB cursus van 9 uur tot 18 uur.
    Na deze dag heeft u een baanpermissie voor de meeste banen in Nederland.
  • Course management. Als u reeds in bezit bent van het GVB kunt u vrij spelen op de baan. Van te voren bespreken we het baanmanagement, the do’s and don’t’s

Naast het coachen ben ik een liefhebber van de golfsport. In februari 2020 hoop ik mijn Golfpro PGA opleiding af te ronden. Door Golfpro en coach te zijn heb ik mijn ideaal gevonden en kan daardoor mensen met veel enthousiasme begeleiden.

Neem contact  op om de workshop naar wens te maken.