Organisatie coaching

Organisatie
Een rol als agile coach, performance, team, personal, conflict, organisatie coach of mentor is mij op het lijf geschreven.

Een coach en een sparringpartner, die een organisatie helpt om een veranderingsproces te begeleiden. Een organisatie helpen om een verandering zelf door te voeren, omdat alle kennis reeds in huis aanwezig is.
Maar ook een organisatie begeleiden naar agile manier van werken zoals, SAFe en Scrum.

Een organisatie bestaat uit mensen. Wanneer mensen groeien, groeit de organisatie mee. Een organisatie profiteert van een persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Een performance coach helpt bij een nieuwe functie om sneller inzicht te krijgen in wat er geleerd kan worden om beter te functioneren en beter balans te krijgen tussen werk en privé.

Veel bedrijven zijn data en protocollen gericht en missen wellicht de “echte” menselijke maat. Iedereen weet dat alles wat aandacht krijgt groeit, maar is die aandacht er echt of alleen op papier. Ook hier helpt een agile holistische manier van coachen. Protocollen, data en efficiëntie kunnen ontwikkeling remmend werken. Maar wat heeft u dan wel nodig?

Heeft u een organisatie mentor nodig? De mentor is de voelspriet binnen de organisatie. Wilt u meer weten klik dan hier.

Heeft u als organisatie behoefte om daar over te praten dan kom ik graag bij u langs.

Neem vrijblijvend contact op.

Met GROOTINSPIRATIE naar een grotere hoogte © 2024