Wie ben ik

Al zo lang ik ondernemer en sportcoach ben is de rode draad in mijn werk het begeleiden van mensen als coach en inspirator. Die interesse heeft ertoe geleid dat ik de certificaten voor personal-, team- en conflict coaching hebben gehaald en een Master in organisatie coaching.

Na een aantal verandertrajecten te hebben gedaan, voelde ik de behoefte om verder te werken aan mijn mentale vaardigheden. Ik ben de opleiding natuurgeneeskunde gaan volgen die mij veel heeft geholpen in mijn verdere ontwikkeling. De kennis van natuurgeneeskunde heeft mij meer inzicht gegeven in het leven en in hoe ik mensen en organisaties beter kan helpen.

Dankzij de unieke combinatie van mijn ervaringen als;

  • ondernemer (43 jaar)
  • sportcoach (43 jaar)
  • personal-team en conflict coach (12 jaar)
  • organisatie coach (9 jaar)
  • natuurgeneeskunde (7 jaar),
    kan ik vanuit holistisch perspectief mensen en organisaties een begeleiding bieden die zij nodig hebben.

Naast holistisch coach ben ik een enthousiast golfspeler en geef ook golf lessen. Het is mogelijk om tijdens het leren golf spelen gecoacht te worden op meer dan alleen het golf spel. Iets anders doen doorbreekt veel!

Met enthousiasme, humor, vriendelijkheid en nieuwsgierigheid en altijd gericht op duidelijkheid begeleid ik mensen en organisaties naar iets groots. Mijn leeftijd (1957) helpt mij op een positieve manier bij het coachen: door mijn levenservaring ben ik meer van het leven gaan begrijpen en kan ik mensen beter helpen.

Neem vrijblijvend contact op.