Holistisch coachen

Wat is holistisch coachen voor mens en organisatie?

Als holistisch coach kijk ik naar het geheel en niet naar de som van verschillende onderdelen. Er is één geheel! Is er geen één geheel dan ontstaan er fricties.

Holistisch coachen bestaat uit een combinatie van personal-, team- en conflict coaching en een Master in organisatie coaching.  Tijdens het coachen maak ik gebruik van al deze facetten. Verder hanteer ik de vijf succes factoren van coaching, mijn kennis en ervaring op natuurgeneeskundig gebied en mijn intuïtie.


Een talent kan helpen om je doel of droom te behalen. Maar soms werkt er iets tegen! Tijdens het holistisch coachen kijken we samen naar je kennis, gedrag, emoties, intuïtie, ervaringen, relaties, familie, buitenwereld, binnenwereld, gedrevenheid, discipline, sportgedrag, slaapgedrag, eetgedrag, drinkgedrag en geestelijke verzorging! Door bewustwording ontstaat een leer groeiproces. Daarbij leer je beter luisteren naar wat je lichaam en je onbewuste je vertelt, waardoor je betere keuzes kan maken en het zelfvertrouwen groeit.

Onze holistische coachgesprekken kunnen bij je thuis gehouden worden, zodat je je niet hoeft te verplaatsen. Of we kunnen een heerlijke wandeling maken in je eigen omgeving. Het mag ook on-line-coaching zijn, een telefonisch consult of op de golfbaan. Kies uit wat bij je past!

Neem vrijblijvend contact op.

Met GROOTINSPIRATIE naar een grotere hoogte © 2024