Holistisch coachen

Wat is holistisch coachen?

Als holistisch coach kijk ik naar je als één geheel en niet naar de som van verschillende onderdelen van wie je bent. Je bent alles in één! Ben je geen één geheel dan ontstaan er fricties. Sommige dingen lopen niet zoals jij wilt of je krijgt daardoor mogelijk lichamelijke klachten. Door holistisch coachen ontstaat er een grote bewustzijn van wie je bent, en wat je kan, waardoor vertrouwen groeit. Vanuit een groter bewustzijn en meer vertrouwen ontstaat vanzelf de weg om te groeien en de juiste kant op te gaan om je doel of droom te omarmen. De balans die ontstaat in jezelf is rustgevend.

Een talent kan helpen om je doel of droom te behalen. Tijdens het holistisch coachen kijken we naar je je kennis, gedrag, emoties, intuïtie, relaties, familie, buitenwereld, binnenwereld, gedrevenheid, discipline en lichamelijke en geestelijke verzorging! Je leert beter te luisteren van wat je lichaam en je onbewuste je vertelt, waardoor je betere keuzes kan maken.

In je geheel heb je sterken punten die je helpen, maar je zwakke punten werken tegen, waardoor je stil valt. Stil staan is achteruit gaan, dat is niet wat je wilt. Het is goed om een klankboord, spiegel of buitenstaander te hebben die met een andere bril kijkt.

Het onderstaande schema laat zien dat alles om je heen altijd invloed op je heeft. Werkt er iets niet lekker dan heeft dat invloed op je geheel.

Onze holistische coachgesprekken kunnen bij je thuis gehouden worden, zodat je je niet hoeft te verplaatsen. Of we kunnen een heerlijke wandeling maken in je eigen omgeving. Het mag ook on-line-coaching zijn, een telefonisch consult of op de golfbaan. Kies uit wat bij je past!

GROOTINSPIRATIE heeft een unieke manier van holistisch coachen waarbij ik mijn kennis, intuïtie en gevoel als coach, ondernemer, sportcoach, natuurgeneeskundige en levenservaring inzet om je te helpen om je doelen of droom te bereiken.

Samen op weg naar meer bewustzijn, vertrouwen en balans

Neem vrijblijvend contact op.