Holistisch coachen

Wat is holistisch coachen voor mens en organisatie?

Als holistisch coach kijk ik naar het geheel en niet naar de som van verschillende onderdelen. Er is één geheel! Is er geen één geheel dan ontstaan er fricties.

Holistisch coachen bestaat uit een combinatie van personal-, team- en conflict coaching en een Master in organisatie coaching.  Tijdens het coachen maak ik gebruik van al deze facetten. Verder hanteer ik de vijf succes factoren van coaching, mijn kennis en ervaring op natuurgeneeskundig gebied en mijn intuïtie. Daarnaast heb ik, omdat ik wat ouder ben ook een ruime levenservaring.

Mens
Een talent kan helpen om je doel of droom te behalen. Maar soms werkt er iets tegen! Tijdens het agile holistisch coachen kijken we samen naar je kennis, gedrag, emoties, intuïtie, ervaringen, relaties, familie, buitenwereld, binnenwereld, gedrevenheid, discipline, sportgedrag, slaapgedrag, eetgedrag, drinkgedrag en geestelijke verzorging! Je leert beter luisteren naar wat je lichaam en je onbewuste je vertelt, waardoor je betere keuzes kan maken en het zelfvertrouwen groeit.
Onze holistische coachgesprekken kunnen bij je thuis gehouden worden, zodat je je niet hoeft te verplaatsen. Of we kunnen een heerlijke wandeling maken in je eigen omgeving. Het mag ook on-line-coaching zijn, een telefonisch consult of op de golfbaan. Kies uit wat bij je past!

Organisatie
Een rol als people-manager of organisatie coach is mij op het lijf geschreven. Een coach en een sparringpartner, die een organisatie helpt om een veranderingsproces te begeleiden of zelf door te voeren. Maak als organisatie gebruik van de kennis in huis. Zelf veranderen geeft minder weerstand. Een organisatiecoach begeleidt het proces van zelf veranderen.

Een organisatie bestaat uit mensen. Wanneer mensen groeien, groeit de organisatie mee.
Veel bedrijven zijn data en protocollen gericht en missen daardoor de “echte” menselijke maat. Iedereen weet dat alles wat aandacht krijgt groeit, maar is die aandacht er echt of alleen op papier. Ook hier helpt een agile holistische manier van coachen. Protocollen, data en efficiëntie kunnen ontwikkeling remmend werken. Maar wat heeft u dan wel nodig?

GROOTINSPIRATIE heeft een unieke manier van agile holistisch coachen.

Neem vrijblijvend contact op.