Testimonials

“I got to know Ron, at one of his workshops a couple years back.  Every visit to Ron since then, has been a step forward for me. I always discover something new, and I purely enjoy our conversations. I feel trust and calm, and also the feeling of being understood is very encouraging.”
E.R. , Amsterdam

“Ron is a sensitive and empathetic coach. All my sessions with him were profound and insightful. Ron definitively helped me deal with personal challenges, which let me grow personally. I found Ron flexible with the times I could see him and it was also really handy he could offer his sessions in English. “
M.J, Amsterdam

“Door mijn hoog gevoeligheid en perfectionisme, kan ik de wereld en de gebeurtenissen hierin vaak als een blokkade zien. Waarbij ik mijn doelen en mijzelf uit het oog verlies. Ron helpt mij om in oplossingen te denken en confronteert mij met herhalende coping mechanismes die mij in de weg staan. Door middel van de coaching gesprekken krijg ik inzichten vanuit verschillende vlakken, kom ik weer een stap vooruit en kan ik gebeurtenissen weer in een positief daglicht zetten. Op een fijne, directe, gevoelige en alomvattende manier helpt Ron mij hierbij.” 
N.R., Amsterdam

Ron heeft mij geleerd om in spannende tijden de rust te bewaren en bij mijzelf te blijven ongeacht de uitkomst. Zijn kracht ligt in het verkennen en herkennen van vaste patronen en het geven van inzichten die tot verandering leiden. Keer op keer wist Ron steeds vanuit een ander perspectief en op subtiele wijze deze patronen te duiden.  Door zijn verhelderend vermogen maar ook relativerend inzicht kan ik Ron als coach van harte aanbevelen. 
JB, Amsterdam

“Ron is een praktisch ingesteld coach die alle facetten van het leven er bij haalt. Met duidelijkheid en humor liet hij mij zien welke andere mogelijkheden er zijn. Door een groter bewustzijn, maar dan met echt alles om me heen, heb ik meer balans en vrede in mezelf gekregen. Door het holistisch coachen heb ik een grote stap voorwaarts kunnen maken.”
H.T., Amsterdam

“Wanneer je de weg een beetje kwijt bent en graag de goede kant op wordt gestuurd, is het zaak om een goede  Navigator te vinden die je op weg helpt. Die Navigator ( Ron Groot)  kwam op mijn pad en heeft mij enorm geholpen  om op mijn  eigen innerlijke kompas te vertrouwen en op de goede weg verder te gaan.  Ben Ron enorm dankbaar voor de wijze lessen die ik mocht ontvangen.”
J.B., Amsterdam

“Bij Ron krijg ik ruimte om te praten over mijn levensloop, hierdoor krijg je inzicht waar er disbalans is ontstaan in je leven. De kijk van Ron op deze disbalans is verhelderend, duidelijk en wat ik vooral belangrijk vind het blijft hangen wat hij zegt. Met 1 woord of zin kan hij voor mij al zoveel inzicht creëren waardoor ik begrijp waarom ik disbalans heb gecreëerd , een pad heb gekozen, maar nu niet meer hoef te kiezen, omdat ik dichtbij mezelf kom, diegene die wil ik graag zijn.”
B.R., Amsterdam

“Ron Groot en ik hadden kort met elkaar kennis gemaakt bij een wijntje in een sportkantine. Gezellig de gebruikelijke small talk uitgewisseld. Meer niet. Stomverbaasd was ik daarom bij mijn eerste sessie. Hij somde vanuit het niets tien punten op die op dat moment mijn leven beheersten. En ze klopten alle tien. Ron had zich in de voorbereiding zo in mij verdiept dat hij mij direct kon confronteren met zaken die ik zelf nog wel eens wilde weg wuiven. Dat is Ron. Intense interesse. Zijn aanpak is recht voor z’n raap. Noemt de dingen bij hun naam. Hij luistert eerst geduldig. Met indringende vragen leidt hij je vervolgens naar een zelf-analyse, die dan haast vanzelfsprekend is. Hij gaat verder. Wijst de weg naar aanpassingen in denken en doen. Die moeten je passen en haalbaar zijn. Geen mooie vergezichten of hoopvolle dagdromerij bij Ron. Beide benen op de grond. Zodat je weer de juiste grip hebt op je leven”
K.dB., Amsterdam

Met GROOTINSPIRATIE naar een grotere hoogte © 2024